Hlavní obsah

ČR - Rakousko 26:25Házenkářky vstoupily do turnaje v Chebu výhrou

Cheb

České házenkářky vstoupily do 43. ročníku turnaje O štít města Chebu vítězstvím 26:25 nad Rakouskem. V pátek budou svěřenkyně trenéra Jana Bašného hrát proti Srbsku, jež dnes na úvod zdolalo B tým Norska 25:25.

Článek

Rozhodující gól dramatického duelu vstřelila půl minuty před koncem Markéta Jeřábková, která poslala Češky do dvoubrankového vedení. Rakušanky už dokázaly pouze snížit ze sedmimetrového hodu. Zápas nedohrála Michaela Hrbková, kterou musel kvůli zranění ruky v druhém poločasu kouč Bašný střídat.

Tradiční chebský turnaj je pro české házenkářky herní generálkou na prosincové mistrovství Evropy ve Švédsku. Z původní dvacítky hráček v přípravě opustily tým před turnajem Sára Kovářová a Michaela Konečná, které se už dnes připojily k juniorské reprezentaci.

O štít města Chebu, přípravný turnaj házenkářek:
ČR - Rakousko 26:25 (16:13)
Sestava a branky ČR: Satrapová, Müllnerová - Kordovská 1, Knedlíková 1, Galušková 2, Salčáková 1, Růčková 3, Hrbková 2/1, Luzumová 7/2, Malá 3, Crhová 1, Jeřábková 3, Adámková 2, Marčíková, Stellnerová, Weisenbilderová.
Nejvíce branek Rakouska: Freyová 7/4, Kaiserová a Schefknechtová po 4. Rozhodčí: Macho, Hájek. Sedmimetrové hody: 4/3 - 8/7. Vyloučení: 4:4. Diváci: 700.
Srbsko - Norsko B 35:25 (16:11).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články