Hlavní obsah

New York - San Antonio 94:90Knicks zabrali proti San Antoniu, rozhodl Anthony

New York
Aktualizováno

Basketbalisté New Yorku si připsali teprve druhé vítězství z posledních osmi zápasů, když doma překvapivě udolali San Antonio 94:90. Zasloužil se o to zejména Carmelo Anthony, kterého chce klub vyměnit. Deset ze svých 25 bodů dal v posledních šesti minutách a pomohl tak udržet těsný náskok. San Antoniu nepomohlo ani 36 bodů Kawhiho Leonarda.

Foto: Adam Hunger, Reuters

Radostné gesto Carmela Anthonyho (7) z New Yorku po úspěšné trojce v zápase proti San Antoniu.

Článek

Důležitou výhru v boji o play off vybojoval Detroit, který zvítězil na palubovce Toronta 102:101. Vítěznou trojku vstřelil 13 vteřin před koncem Kentavious Caldwell-Pope, autor 21 bodů. Nejlepším střelcem byl s 26 body torontský DeMar DeRozan, který ale v poslední vteřině netrefil pokus o vítěznou střelu. Raptors tak prohráli desáté z posledních čtrnácti utkání a na čtvrtém místě Východní konference ztrácejí už dvě prohry na třetí Washington s Tomášem Satoranským.

Už třetí výhru za sebou uhrálo Sacramento, které se na desátém místě Západní konference drží v boji o postupovou osmičku pro play off. Tentokráte doma přehrálo New Orleans Pelicans 105:99. Pivot DeMarcus Cousins k tomu přispěl 28 body, 14 doskoky a sedmi asistencemi.

Minnesota vyhrála 117:89 nad oslabeným Chicagem, kterému chyběly dvě největší opory Jimmy Butler a Dwyane Wade. Andrew Wiggins za vítěze zaznamenal 27 bodů, Karl-Anthony Towns jich přidal dvacet dva.

Výsledky NBA:
Minnesota - Chicago 117:89,
New York - San Antonio 94:90,
Sacramento - New Orleans 105:99,
Toronto - Detroit 101:102.

Reklama

Související témata: