Hlavní obsah

Univerzál Konečný posílí do konce sezóny volejbalové Kladno

Kladno

Do volejbalové extraligy se vrací po devítiletém působení ve Francii bývalý reprezentant David Konečný, který posílí do konce sezóny Kladno. O dohodě s pětatřicetiletým univerzálem informoval klubový web.

Foto: Sport.cz

Volejbalista David Konečný dokončí sezónu na Kladně.

Článek

Nejvyšší česká soutěž tak vítá zpět dalšího z krajánků. V Dukle Liberec hrají od této sezony hvězdný univerzál Jan Štokr nebo blokař Aleš Holubec.

Konečný se do české soutěže vrací po úspěšném angažmá ve Francii, kde získal v dresu Tour pět mistrovských titulů i Pohár CEV. V Česku hrál naposledy za Ostravu.

Za Kladno nastoupil už minulý týden v Českém poháru a pomohl týmu k postupu do semifinále. Dál ale hledal nové angažmá v zahraničí. "Nakonec dohraje sezónu s námi. Byli jsme v kontaktu delší dobu. Jsem moc rád, že máme možnost do sestavy zařadit borce jeho kvalit," uvedl asistent trenéra Petr Klár.

S Konečným doplnilo Kladno na soupisku i španělského smečaře Victora Bouzu. "David s námi v průběhu sezony několikrát trénoval a Victor prostředí zná, takže se zkrátí zapracování do týmu," řekl trenér druhého celku tabulky Milan Fortuník. Oba se mohou na hřišti objevit již v sobotním utkání s Ostravou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články