Hlavní obsah

Slovensko - Česko 0:3Čeští volejbalisté i do třetice porazili Slováky

I třetí přípravný zápas mezi českými a slovenskými volejbalisty skončil v Púchově výhrou hostujících svěřenců Michala Nekoly. Český tým podobně jako ve středu zvítězil bez ztráty setu, tentokrát za 81 minut 25:22, 25:18 a 26:24, navíc byli lepší i v dodatkovém setu (25:17). Nejvyrovnanější duel sehráli bývalí federální partneři ve čtvrtek, kdy domácí dvakrát dotáhli ztrátu, ale nakonec prohráli 2:3.

Článek

Trojzápas v Púchově posloužil reprezentaci jako příprava na obnovenou Evropskou ligu. Nekolův výběr do ní vstoupí 19. května zápasem ve Finsku, ve skupině B jsou s nimi ještě Španělsko a Portugalsko. S každým se utká dvakrát a domácí zápasy sehraje v pražské hale na Podvinném Mlýně 23. května s Finskem, o tři dny později se Španělskem a 30. května s Portugalskem. V polovině června pak budou Karlovy Vary hostit Final Four, kde má český tým z pozice pořadatele jistou účast.

Přípravný zápas volejbalistů v Púchově:
Slovensko - Česko 0:3 (-22, -18, -24), dodatečný set 17:25
Sestava body Česka: Michálek 9, Sobotka 4, Křesťan 8, Hýský 11, Patočka 8, P. Bartoš 2, libera Moník a Pfeffer - Janouch, Indra 7, A. Bartoš 3, Beer 1. Trenér: Nekola.

Reklama

Související témata: