Hlavní obsah

Florbalisté Střešovic znovu prohráli a přišli o turnaj EP

BIEGLEN

Florbalisté Tatranu Střešovice nezvládli kvalifikační turnaj ve švýcarském Bieglenu o účast na říjnovém Evropském poháru. Po páteční prohře se švýcarským Langnau Tigers nestačili v sobotu ani na další z elitních evropských celků Tapanilan Erä z Finska, kterému podlehli 2:7.

Článek

Do dánského Frederikshavnu, kde proběhne finále Evropského poháru, se tak Střešovice nepodívají. O postup si to v neděli rozdají oba přemožitelé českého týmu.

Střešovickým nevyšla úvodní třetina, ve které nabrali dvoubrankovou ztrátu. V druhé části ale vykřesali naději Vávra s Hlavičkou, kteří snížili na 2:3, navíc záhy hrál český tým přesilovou hru. Tu však nevyužil, naopak Moilanen dvěma slepenými góly poslal Finy do rozhodujícího vedení 5:2.

Kvalifikace Evropského poháru florbalistů
Tapanilan Erä - Tatran Střešovice 7:2 (2:0, 3:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 13. Lehtonen (Strömsten), 18. Huhtimo (Riihelä), 25. Aro (Helenius), 34. Moilanen (Kapanen), 36. Moilanen, 48. Laitila (Aro), 59. Laitila (Rissanen) - 21. Vávra (Fridrich), 28. Hlavička (Jedlička). Rozhodčí: Rasbrink, Grahn-Gustavsson (oba Švéd.). Vyloučení: 2:0. Bez využití. Diváci: 212.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články