Hlavní obsah

Čeští florbalisté rozdrtili Německo i potřetí, tentokrát 8:3

PLZEŇ

Čeští florbalisté vysoko vyhráli i poslední ze série tří přípravných zápasů s Německem. Po předchozích výsledcích 12:2 a 9:1 tentokrát zvítězili 8:3. Po dvou gólech si připsali Tomáš Chrápek a Martin Ostřanský, tři body za gól a dvě asistence zaznamenal Vojtěch Skalík.

Článek

Právě Skalík otevřel v šesté minutě skóre. Po 39 vteřinách druhé třetiny nejdříve po Wicherově faulu na Ostřanského Chrápek neproměnil trestné střílení, ale v následné přesilové hře zvýšil Šebek. V 26. minutě inkasoval poprvé i Barák, jehož překonal Penzhorn. Krátce po uplynutí půlhodiny hry skórovali během 17 vteřin Ostřanský se Zozulákem a po druhé Penzhornově trefě pak ještě v druhé třetině upravil na 5:2 Křenek.

Po dvou minutách závěrečné části si vynahradil neproměněnou penaltu po Skalíkově přihrávce Chrápek a v 55. minutě zvýšil na 7:2 Ostřanský. Na druhé straně se pak sice prosadil Dietel, ale účet přípravných soubojů v Plzni uzavřel v 57. minutě Chrápek.

Přípravný zápas florbalistů v Plzni:
Česká republika - Německo 8:3 (1:0, 4:2, 3:1)
Branky a nahrávky: 6. Skalík (Fridrich), 22. Šebek (Skalík), 31. Ostřanský (Šebek), 31. Zozulák (Brus), 37. Křenek (Kotlas), 42. Chrápek (Skalík), 55. Ostřanský (Slaný), 57. Chrápek (Jelínek) - 26. Penzhorn (Radünz), 32. Penzhorn, 56. Dietel (Neitz). Rozhodčí: Fordell, Vuola (oba Fin.). Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváci: 300.

Reklama

Související témata: