Hlavní obsah

Florbalisté Liberce zdolali Pardubice a posunuli se na osmé místo

Liberec

Florbalisté Liberce porazili v superlize Pardubice 9:7 a posunuli se v boji o play off o jedno místo na osmé. Na Black Angels mají dva body k dobru. Severočechů ale po dohrávce 9. kola zbývá do konce základní části odehrát jediný zápas, zatímco Black Angels tři. Jedenáctí Sokoli, kteří nastoupí ještě čtyřikrát, po dnešní porážce teoretickou naději na postup ztratili.

Foto: Český florbal

Ilustrační foto.

Článek

Liberec bude hrát už jen v hale předposledních Královských Vinohrad v neděli 7. března. Black Angels čekají o víkendu doma duely s Vítkovicemi a Otrokovicemi a za týden v neděli se představí v Pardubicích. Jistotu účasti ve čtvrtfinále už mají Mladá Boleslav, Vítkovice, Střešovice, Bohemians, Chodov, Sparta a FBC Ostrava.

Shodně čtyřmi body za dvě branky i asistence pomohli dnes Liberci k vítězství Martin Čermák a Radek Valeš. Sokolům hattrick Davida Žáčka nestačil.

Livesport superliga florbalistů - dohrávka 9. kola:
FBC Liberec - Sokoli Pardubice 9:7 (2:3, 2:1, 5:3)
Branky: 14. a 40. M. Čermák, 41. a 56. Valeš, 55. a 58. Wiener, 9. P. Ferdan, 38. Janeček, 50. Dlesk - 11., 51. a 59. Žáček, 15. a 52. Savický, 18. A. Šmíd, 33. Petržela.

Reklama

Související témata: