Hlavní obsah

Slovensko - ČR 1:4 Florbalisté vyhráli v přípravě na Slovensku i podruhé

Bratislava

Čeští florbalisté vyhráli i druhé přípravné utkání v Bratislavě nad Slovenskem, po pátečním vítězství 8:2 tentokrát zdolali svěřence českého trenéra Radomíra Mrázka 4:1. Premiérové branky v národním týmu si shodně při svém druhém startu připsali obránce Dominik Beneš a útočník Radek Sikora mladší, za vítěze skórovali také Jakub Boček a Filip Langer.

Článek

Jednalo se o jubilejní 10. vzájemný zápas a favorizovaní Češi všechny vyhráli při celkové skóre 87:17. Jako první se prosadil v 6. minutě Dominik Beneš. V úvodní třetině se prosadili ještě Boček, který v šestém reprezentačním duelu skóroval už podeváté, a autor dvou branek z prvního souboje Langer.

V druhé třetině branka napadla a ve 43. minutě upravil na 4:0 Sikora, jehož otec Radek, vicemistr světa z roku 2004 a majitel bronzu z MS 2010, v reprezentaci nastřílel v 80 zápasech 34 branek. Brankáři Martinu Benešovi sebral čisté konto v 58. minutě v přesilové hře při Langerově vyloučení útočník pražské Sparty Lukáš Ujhélyi.

Přípravný zápas florbalistů v Bratislavě:
Slovensko - ČR 1:4 (0:3, 0:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 58. L. Ujhélyi (Kubovič) - 6. D. Beneš (Sýkora), 15. J. Boček (Valeš), 17. Langer (Rýpar), 43. Sikora (Kisugite). Rozhodčí: Drápal, Pospíšil (oba ČR). Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváci: 100.

Reklama

Související témata: