Hlavní obsah

Vítkovice - Chodov 6:1Stav série 3:2Vítkovice vyhrály nad Chodovem a jsou krok od superfinále

Ostrava

Florbalisté Vítkovic zvítězili v pátém semifinálovém utkání extraligy i díky hattricku Martina Tokoše nad Chodovem vysoko 6:1 a jsou jedinou výhru od postupu do superfinále. Za stavu 3:2 na zápasy mohou Ostravané rozhodnout ve čtvrtek v Praze. Postup do boje o zlato, který se bude hrát na jediný zápas v sobotu 21. dubna v pražské O2 aréně, si už v pondělí zajistil mistrovský Tatran Střešovice.

Článek

Vítkovice před 538 diváky v hale Dubina v úvodním dějství nejdříve odolaly při Tokošovu vyloučení a krátce po skončení oslabení je dostal do vedení Matúš. Na konci úvodního dějství zvýšil Tokoš a ve druhé třetině domácí definitivně rozhodli, když nejdříve skóroval Řezanina a pak dvěma góly dovršil hattrick Tokoš. Součkovi pokazil čisté konto v 48. minutě Kotlas, ale poslední slovo měl Jankulár.

"Oproti zápasům v Praze jsme nastoupili plně koncentrovaní a kluci skvěle plnili taktické prvky. Byl to krásný zápas v nádherné atmosféře," řekl oficiálním stránkám České florbalové unie asistent trenéra Vítkovic Jan Vavrečka.

Extraliga florbalistů - semifinále play off; 5. zápas:
1. SC Vítkovice - JM Chodov 6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Branky: 19., 26. a 39. Tokoš, 14. Matúš, 30. Veltšmíd, 51. Jankulár - 48. Kotlas. Stav série: 3:2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články