Hlavní obsah

Švýcarsko - ČR 4:2České florbalistky podlehly Švýcarsku i podruhé

Yverdon

České florbalistky prohrály po sobotní debaklu 0:10 i ve druhém přípravném utkání v Yverdonu se Švýcarskem, tentokrát 2:4. Další zápasová příprava před prosincovým mistrovstvím světa v Brně a v Ostravě čeká svěřenkyně trenérek Karolíny Šatalíkové a Markéty Šteglové koncem dubna na Euro Floorball Tour v Brně.

Foto: ČFbU

Ilustrační foto.

Článek

Švýcarky měly povedený vstup do zápasu a rychle získaly dvoubrankové vedení díky Scheideggerová. Před polovinou utkání zvýšila na 3:0 Stellaová.

Češky se ještě ve druhé třetině ubránily při vyloučení Adély Bočanové a po 45 sekundách závěrečného dějství snížila Koníčková. Hned za 26 sekund ale odpověděla Bachmannová. Konečnou podobu výsledku dala ve 45. minutě Tučková.

"Opět nám utekl začátek, pak přišlo zlepšení a soupeře jsme mačkali. Bohužel jsme neproměňovali šance a naopak nabídli Švýcarkám hloupou chybou čtvrtý gól," zhodnotil utkání asistent trenérek české reprezentace Michal Jedlička.

Přípravný zápas florbalistek v Yverdonu:
Švýcarsko - ČR 4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
Branky a nahrávky: 2. a 3. Scheideggerová, 29. Stellaová, 42. Bachmannová - 41. Koníčková, 45. Tučková. Rozhodčí: Moberg, Lindberg (oba Švéd.). Vyloučení: 0:2. Bez využití. Diváci: 320

Reklama

Související témata: