Hlavní obsah

Česko - Norsko 9:1Florbalistky smetly na Polish Cupu Norky

Babimost

České florbalistky ve třetím vystoupení na Polish Cupu porazily v Babimostu jednoznačně Norsko 9:1, když už po první třetině vedly 6:1. Hattrickem a jednou asistencí se na tom podílela Eliška Krupnová, rovněž čtyři body za gól a tři asistence zaznamenala Dominika Šteglová.

Foto: ČFbU

Ilustrační foto.

Článek

Tým Karolíny Šatalíkové, Markéty Šteglové a Michala Jedličky ještě dnes v 18:00 změří síly s domácím Polskem a v neděli v 10:00 uzavře vystoupení na turnaji duelem se Slovenskem.

Po páteční prohře se Švýcarskem (3:6) a historicky první výhře nad Finskem (2:1) získaly Češky proti Norsku už do třetí minuty díky Sládečkové a Krupnové dvoubrankové vedení.

Za 86 vteřin sice snížila Knudsenová, ale pak ještě v úvodní části přidala další dvě trefy Knupnová a skórovaly také Adéla Bočanová a Sládečková. V druhé třetině se trefily Šteglová, Billá a Hyršlová, pak už se od 36. minuty skóre nezměnilo.

Polish Cup florbalistek:
Česko - Norsko 9:1 (6:1, 3:0, 0:0
Branky: 2. Sládečková, 3. Krupnová, 13. Krupnová, 15. Krupnová, 15. A. Bočanová, 17. Sládečková, 32. Šteglová, 34. Billá, 36. Hyršlová - 4. Knudsenová. Rozhodčí: Burek, Czarnecki (oba Pol.). Vyloučení: 0:1. Bez využití. Diváci: 118.

Reklama

Související témata: