Hlavní obsah

Česko - Švédsko 3:10Čeští florbalisté prohráli na EFT se Švédskem 3:10

Čeští florbalisté vstoupili do turnaje Euro Floorball Tour ve švýcarském Schaffhausenu porážkou se Švédskem 3:10. Svěřenci trenérů Radima Cepka a Zdeňka Skružného sice vedli ve 12. minutě 3:2, ale úřadující mistři světa pak ukázali svou sílu. Další zápase čeká český výběr v sobotu od 14:00 proti Finsku.

Článek

Švédové otevřeli skóre ve čtvrté minutě díky trefě Kima Nilssona, vzápětí odpověděl Sýkora a Švédsku vrátil vedení Samuelsson. Za půl minuty vyrovnal debutující Valeš a stav otočil Curney. Ještě v úvodním dějství ale Seveřané strhli vedení znovu na svou stranu, když se prosadili Galante-Carlström a v přesilovce Enström.

Těsný stav vydržel až do závěru druhé části, ale v 38. minutě zvýšil Rudd a 58 sekund před pauzou se trefil ještě Östholm. Desítku v závěrečném dějství dovršili Samuelsson, Holmgren, Galante-Carlström a Kanebjörk.

Euro Floorball Tour mužů v Schaffhausenu (Švýcarsko):
ČR - Švédsko 3:10 (3:4, 0:2, 0:4)
Branky a nahrávky: 6. Sýkora (Dóža), 9. Valeš (Ondrušek), 12. Curney (Jendrišák) - 4. K. Nilsson (Samuelsson), 8. Samuelsson (Rudd), 13. Galante-Carlström (Enström), 16. Enström (K. Nilsson), 38. Rudd (Enström), 40. Östholm (Samuelsson), 47. Samuelsson (Malmström), 48. Holmgren (Nordgren), 50. Galante-Carlström (Rudd), 56. Kanebjörk (Wallgren). Rozhodčí: Vilkki, Alakare (oba Fin.), Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 315.

Reklama

Související témata: