Hlavní obsah

Kouč reprezentace Cepek bude i asistentem u florbalistů Chodova

Praha

Trenér českých florbalistů Radim Cepek se vrací na lavičku extraligového Chodova, kde bude do konce sezóny asistentem trenéra Davida Podhráského. Cepek skončil jako hrající trenér u týmu z pražského Jižního Města po sezóně 2012/13, kdy Chodov došel do superfinále. Následně se věnoval jen národnímu týmu, s kterým v prosinci získal na mistrovství světa v Göteborgu bronz.

Foto: Martin Flousek, Český florbal

Trenér Radim Cepek děkuje svým svěřencům za bronzové vystoupení v Göteborgu.

Článek

Před týdnem prodloužil Cepek s Českou florbalovou unií smlouvu až do roku 2018, která mu umožňuje v určitém období i působení v extralize.

Chodov měl s Cepkem větší plány, ale nakonec bude mít roli asistenta. Na lavičce bude již v sobotu, kdy tým začne čtvrtfinálovou sérii na hřišti Vítkovic. "Z klubového pohledu samozřejmě silně limitujícími podmínkami ze strany ČFbU nadšeni nejsme. Nové možnosti pro zbytek sezóny jsme důkladně prodiskutovali a rozhodli jsme se Radima už od tohoto víkendu využít," uvedl prezident klubu Michal Bauer. Cepek zároveň nadále působí u juniorů.

Podhráský Cepkův příchod vítá. "Před startem play off je to pro nás skvělá zpráva. S Radimem jsem i v minulosti mnoho věcí konzultoval a úzce jsme spolupracovali. Věřím, že jeho aktivní zapojení může dodat týmu ten správný impulz a já jsem moc rád, že se budu moci dále vzdělávat vedle jednoho z nejlepších českých trenérů," řekl Podhráský.

Reklama

Související témata: