Hlavní obsah

Florbalisté Brna postoupili do semifinále superligy

Praha

Florbalisté Bulldogs Brno vyhráli v šestém utkání čtvrtfinále superligy v Praze nad FbŠ Bohemians 7:5, sérii ovládli 4:2 a postoupili do semifinále. Hattrickem přispěl k vítězství David Coufal, Pražanům nebyly nic platné čtyři branky Jakuba Šárky. Brno doplnilo mezi nejlepšími čtyřmi Chodov a Mladou Boleslav, o posledním postupujícím se rozhodne v neděli mezi mistrovským Tatranem Střešovice a Vítkovicemi.

Článek

"Utkání ukázalo z našeho pohledu tři klíčové věci. Zaprvé to, že negativní myšlení nevede nikam. Zadruhé omezené množství vědomých chyb v našem systému. A konečně za třetí srdce našich hráčů. Slavit nebudeme a pokud ano, tak velmi krátce a jemně, protože za chvíli začíná další série," řekl trenér Brna Jan Kadlec webu Českého florbalu.

"Gratuluju soupeři k postupu, za celou sérii si to zasloužil. Byl lepší. V určitých fázích utkání jsme ho sice přehrávali, ale to na postup nestačí," uvedl kouč Bohemians Michal Jedlička, který bude od nové sezóny i trenérem ženské reprezentace Slovenska.

Tipsport superliga florbalistů - čtvrtfinále play off; 6. zápas:
FbŠ Bohemians - Bulldogs Brno 5:7 (0:3, 3:0, 2:4)
Branky: 22., 34. z trestného střílení, 49. a 60. Šárka, 24. Höffer - 18., 19. a 60. Coufal, 15. J. Koutný, 41. Krajcigr, 49. Hauser, 57. P. Kadlec. Konečný stav série: 2:4.

Reklama

Související témata: