Hlavní obsah

Zápas florbalistů pod širým nebem se kvůli dešti nedohrál

Premiérový zápas domácí nejvyšší soutěže florbalistů pod širým nebem pokazil déšť. Pražské derby Bohemians s mistrovským Chodovem v prvním kole superligy na centrálním kurtu na Štvanici bylo v 38. minutě přerušeno a bude se dohrávat v jiném termínu už v hale. Chodov vedl i díky hattricku Patrika Dóži 5:2.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Florbal - ilustrační foto

Článek

Odehrát se stihl duel úvodního kola florbalistek Bohemians - Chodov, který odstartoval v 11:00. V něm pořádající tým Bohemians před 658 diváky vyhrál 7:6 v prodloužení.

Hlavní program se nejdříve v pátek kvůli předpovědi počasí posunul z původně plánovaného času 16:00 o hodinu dříve. Nakonec se začalo kvůli dešti v době původního termínu. Organizátoři uklidili a vysušili plochu. Jenže 1620 příznivců si unikátní duel do konce vychutnat nemohlo. V čase 37:59 sudí Libor Galvas a Lukáš Mikula kvůli dalšímu dešti museli zápas ukončit a ligová komise rozhodne, jakým způsobem se bude dohrávat či celý opakovat.

Ještě větší zájem příznivců než na Štvanici byl o duel Pardubic s Tatranem Střešovice, na který do Tipsport Arény zavítalo 2112 fanoušků. Sledovali vítězství favorizovaných Pražanů po přestřelce 7:6.

Reklama