Hlavní obsah

Mladá Boleslav vyhrála nad florbalisty Bohemians po nájezdech

Praha

Florbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v předehrávce 15. kola superligy v Praze nad FbŠ Bohemians 6:5 po samostatných nájezdech a vedou tabulku před druhým Chodovem už o deset bodů. Duel věnovaný žákům základních a středních škol sledovalo v hale na Podvinném mlýně 1153 diváků.

Článek

Domácí dokázali otočit stav z 1:2 na 4:2, ale v nájezdech nakonec rozhodl kanonýr Jiří Curney. "V parádní atmosféře jsme do zápasu vstoupili trochu vlažně a hned jsme prohrávali 0:1. Od té doby jsme začali hrát minimálně vyrovnané utkání. Ve druhé třetině jsme měli spoustu šancí, které jsme měli využít a odskočit," řekl trenér Bohemians Michal Jedlička oficiálním stránkám Českého florbalu.

"Ve třetí třetině Boleslav ukázala svou sílu, když stáhla hru na dvě lajny. I přesto jsme si vytvořili pár šancí a přesilovku, kterou jsme měli proměnit. Proto si myslím, že bod je po nás málo," doplnil Jedlička. Pražané zůstali v tabulce osmí.

Tipsport superliga florbalistů - předehrávka 15. kola:
FbŠ Bohemians - Mladá Boleslav 5:6 po sam. nájezdech (1:1, 2:1, 2:3 - 0:0)
Branky: 44. a 48. Šárka, 17. Kisugite, 28. Kieler, 33. Růžek - 2. a 57. Gruber, 27. Krajcigr, 45. Natov, 48. Pluhař, rozhodující sam. nájezd Curney.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články