Hlavní obsah

Slovensko - ČR 6:6České florbalistky poprvé neporazily Slovensko

České florbalistky remizovaly ve druhém přípravném utkání v Bratislavě se Slovenskem 6:6 a nenavázaly na sobotní vítězství 7:5. V šestém vzájemném souboji v historii Slovenky poprvé s českým týmem neprohrály. Týmu kouče Miroslava Janovského nestačilo ani vedení 6:3, které měl ještě v 58. minutě.

Foto: ČFbU

Adéla Bočanová (vepředu) si ve druhém přípravném utkání se Slovenskem připsala dvě asistence.

Článek

Tři góly českého týmu dala útočnice Romana Kiecková, která už v sobotu zaznamenala tři body za dvě trefy a jednu asistenci. Hattrick dovršila v 58. minutě.

Za 37 vteřin ale snížila na 4:6 Ferenčíková, v čase 59:45 se radovaly domácí hráčky po trefě Michaely Šponiarové a vteřinu před koncem v pokračující power play svou třetí trefou v utkání zajistila historický výsledek pro Slovensko Košturiaková.

Sezonu zakončí Češky příští týden na domácím turnaji Euro Floorball Tour v Olomouci, na kterém se od pátku do neděle utkají se Švýcarskem, Finskem a Švédskem.

Přípravný zápas florbalistek v Bratislavě:
Slovensko - ČR 6:6 (0:1, 2:3, 4:2)
Branky a nahrávky: 23. Košturiaková, 31. Košturiaková (Cupráková), 57. K. Hudáková (P. Hudáková), 58. Ferenčíková (K. Hudáková), 60. M. Šponiarová, 60. Košturiaková (Ďuríková) - 17. Kapcová (Řepková), 25. Kiecková (Enenkelová), 33. Zittová, 37. Řepková (Kapcová), 49. Kiecková (A. Bočanová), 58. Kiecková (A. Bočanová). Rozhodčí: Kelemen, Liebe (oba Maď.). Vyloučení: 2:1. Bez využití. Diváci: 92

Reklama

Související témata: