Hlavní obsah

Jižní Město porazilo Chodov a vyrovnalo semifinálovou sérii

Praha

Florbalistky mistrovského Jižního Města porazily ve druhém semifinále Chodov 4:3 a vyrovnaly sérii na 1:1. Odpověděly tak na páteční porážku 1:2. Duel plný obratů rozhodla v 57. minutě Adéla Polívková. Série se hraje na čtyři vítězné zápasy.

Foto: Martin Flousek/Český florbal

NIlustrační foto

Článek

Tigers, které první zápasy ztratily ve třetí třetině, se opět dostaly do vedení, když v sedmém minutě otevřela skóre Kleinová. Ještě v první třetině vyrovnala v přesilové hře Plášková a ve 29. minutě v další početní výhodě i stav otočila.

V dalším průběhu druhého dějství vyrovnala také v přesilovce Čapková a Chodovu znovu vrátila náskok Urbánková. Ztrátu smazala v 52. minutě Košturiaková a vítězství domácích dovršila Polívková.

"Byl to zápas v dobrém tempu se šťastným koncem pro nás. Čeká nás ale ještě dlouhá série a my se musíme připravit ještě lépe," řekl trenér Jižního Města Adam Štegl webu Českého florbalu.

"Dnes jsme byli málo nebezpeční a měli příliš mnoho jednoduchých ztrát. Nic se neděje, podle předpokladů se hrají vyrovnané zápasy a my musíme být příště prostě lepší než dnes," uvedl kouč Chodova Lukáš Procházka.

Semifinále play off extraligy florbalistek - 2. zápas:
FK Jižní Město - Chodov 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Branky: 7. Kleinová, 34. Čapková, 52. Košturiáková, 57. Polívková - 16. a 29. Plášková, 37. Urbánková. Stav série: 1:1.

Reklama

Související témata: