Hlavní obsah

Velká pardubická má na další dva roky titulárního partnera

Slavia pojišťovna bude titulárním partnerem dostihu Velká pardubická i v příštích dvou letech. Letos započatou spolupráci s Dostihovým spolkem prodloužila do roku 2021. Navíc se pojišťovna rozhodla spolupracovat se spolkem i na jiných projektech, uvedla v tiskové zprávě Kateřina Anna Nohavová z Dostihového spolku.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

"V této souvislosti dochází také k navýšení obchodního plnění a rozšíření spolupráce, která bude spočívat ve využití závodního areálu pro akce Slavia pojišťovny. Zvažujeme i zařazení dostihu s dotací Slavia pojišťovny v jednom z kvalifikačních dnů," uvedl generální ředitel pojišťovny Karel Waisse.

Slavia pojišťovna se titulárním partnerem Velké pardubické oficiálně stala v srpnu, jen pár dnů před třetí kvalifikací na 129. ročník dostihu. "Už letos se aktivně podílela také například na programu výstavy Koně v akci, pro příští léta jednáme o rozšíření spolupráce kromě dostihů také na další projekty," uvedl výkonný ředitel Dostihového spolku Jaroslav Müller.

Dostih se jezdí od roku 1874, nekonal se jen za světových válek a v roce 1968 v důsledku srpnových událostí. Druhou říjnovou neděli 2020 se poběží už 130. ročník. V novodobé historii Dostihový spolek vyplácí žokejům a stájím 17 milionů korun za sezonu, z toho Velká pardubická stojí na odměnách kolem pěti milionů.

Reklama