Hlavní obsah

Nálož adrenalinu. Nervy na pochodu, vtípky, překvapivá K.O. I takhle baví sport

Videa baví návštěvníky internetu čím dál více. Rok 2019 není výjimkou. Redakce Sport.cz vám jich nabídla tisíce. Z této porce jsme vybrali desítku, která vás bavila natolik, že si připsala miliony zhlédnutí. Tyhle příběhy, momenty, reakce, K.O. jste sledovali nejvíce. Nabízíme vám menu složené z MMA, hokeje, fotbalu, motorek, tenisu a snowboardu.

Karlos Terminátor Vémola padl. Dostal K.O. od Attily VéghaVideo: Sport.cz

 
Článek

Na samotném vrcholu zájmu se drží jeden MMA zápas, ve kterém padl Karlos Vémola ve vyprodané O2 areně, když ho Slovák Attila Végh poslal k zemi. Na rychlé a překvapivé K.O. bylo zvědavo nejvíce čtenářů Sport.cz.

Hned v závěsu je stejný zápas, který už je doplněn o reakce bojovníků, atmosféru v aréně, kde organizace OKTAGON MMA zaznamenala největší sportovní návštěvu v O2 areně za patnáct let provozu haly.

Pohled, který mnohým vyrazil dech. UFC už se mi nepovede, přiznal smutný Karlos VémolaVideo: Sport.cz

Hokej Čechy baví. A nemusí jít ani o góly a momenty z ledu. Svoji pozornost si na mistrovství světa vysloužil při rozhovoru Jakub Vrána, do kterého se připletl ruský bohatýr Alexander Ovečkin.

Jakub Vrána měl při rozhovoru v obličeji Ovečkinovu rukavici! Nezasloužili si vyhrát, zdaleka ne.Video: SPORT.CZ

Fotbalová Liga mistrů patří mezi nejvyhledávanější sportovní představení. Z tohoto ranku vás nejvíce zajímal sestřih duelu Atalanta - Manchester City.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Atalanta - Manchester CityVideo: O2 TV Sport

Herec, režisér, fotbalista, a také už zápasník MMA. Jakub Štáfek předvedl v listopadu v O2 areně rychlé představení. Za 69 sekund poslal soka k podlaze klece. Prostě kluk z Ulice.

Uf! 69 sekund a K.O. bylo na světě. Vítězná premiéra Jakuba Štáfka v MMAVideo: Sport.cz

Eva Samková patří mezi nejpopulárnější české sportovkyně. A když se na světě objevila její nahá fotografie, byl zájem. Není se čemu divit.

Eva Samková o nahých fotkách. Těší jí, že za ně od fanoušků sklízí samé pozitivní reakceVideo: Sport.cz

A zase Teminátor. Karlos Vémola a jeho ukončení Prince v Liberci na galavečeru Night of Warriors.

Karlos Terminátor Vémola vyřídil PrinceVideo: Sport.cz

Když rupnou nervy, těžko je zastavíte. Svoji zkušenost si prožil v KHL hokejový brankář Jakub Štěpánek, který vystartoval na rozhodčího.

Jakub Štěpánek napadl rozhodčího

V únoru do Česka poprvé zavítala největší MMA organizace světa, v Praze postavila klec stáj UFC a byl z toho povyk. Jak vypadalo vážení 24 hodin před galavečerem v podání Lucie Pudilové?

Je naváženo. Do galavečera UFC v Praze zbývá 24 hodinVideo: Sport.cz

Boj o titul těžkých vah vždy budí pozornost. Zvláště když může rozhodnout jedna rána. V listopadu se potkali v kleci Michal Martínek a Viktor Pešta. Střet dvou bojovníků MMA, kde zápas rozhodla jedna rána, ta zlomila čelist.

Zmrtvýchvstání Michala Martínka. V titulovém zápase v těžké váze zlomil čelist Viktoru PeštoviVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata: