Hlavní obsah

Brady se po hořkém konci s Patrioty s kariérou neloučí

New York

Po nečekaně brzkém konci na cestě za dalším Super Bowlem se nejúspěšnější hráč historie ligy amerického fotbalu NFL Tom Brady s kariérou ještě neloučí. Dvaačtyřicetiletý quarterback New England Patriots počítá s další sezonou, což dnes oznámil na sociálních sítích. Zda to bude opět v dresu Patriotů, s nimiž slavil titul šestkrát, zatím jasné není.

Foto: Greg M. Cooper, Reuters

Quarterback Tom Brady (12) z New England Patriots před nedávným utkáním s Tennessee Titans.

Článek

Loňští šampioni hned v prvním kole play off podlehli o víkendu Tennessee Titans (13:20). "V životě i ve fotbale je neúspěch nevyhnutelný. Ne vždy vyhraješ. Můžeš se však poučit, zvednout se a znovu se vrátit na hřiště. A právě tam mě najdete. Protože vím, že ještě mám co ukázat," napsal Brady, který je s Patrioty spjatý od roku 2000.

Zda jim zůstane věrný, není jisté. Po sezoně mu totiž vyprší smlouva a stane se volným hráčem. Majitel klubu nicméně řekl, že doufá a modlí se, aby Brady hrál i příští sezonu za New England. Super Bowl s týmem slavil v letech 2002, 2004, 2005, 2015, 2017 a loni, čtyřikrát byl po finále vyhlášen nejužitečnějším hráčem.

Reklama