Hlavní obsah

Pozdvižení na Super Bowlu! Bitvu se pokusila narušit pohledná blondýnka

Aktualizováno

Finále ligy amerického fotbalu NFL rozvášní v zámoří snad úplně každého. Na Super Bowl se dívají desítky milionů lidí, ceny televizní reklamy šplhají do rekordních výšin, přestávkové show zaplňují popové hvězdy a na hřišti bojují nejlepší hráči. Dokonalý prostor pro zviditelnění...

Foto: John Bazemore, ČTK/AP

Dívku, která se během Super Bowlu pokusila vniknout na hřiště, rychle zpacifikovala ochranka.

Článek
Fotogalerie

Někteří ho však pojímají po svém, jako mladá dívka, která se v neděli v Miami během letošního 54. ročníku mezi týmy San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs (20:31) pokusila vtrhnout na hřiště. Ochranka ovšem zapracovala bleskově. Blonďatá výtržnice v teniskách a krátkých černých šatech se daleko nedostala, urostlí svalovci ji pohotově zpacifikovali, v poutech byla vyvedena ze stadionu a hrozí jí mastná pokuta.

Kamery se raději rychle zaměřily na dění na hřišti, ostatně památný incident s odhaleným ňadrem zpěvačky Janet Jacksonové na scéně při finále v roce 2004, vrhl na gigantickou show na dost dlouhou dobu stín. Fotografie z incidentu však unikly a na sociálních sítích se hned začalo intenzivně spekulovat o tom, zda narušitelkou byla známá výstřednice Kinsey Wolanská, která na sebe upozornila naposledy při slalomu SP v rakouském Schladmingu.

Obhájci této teorie poukazovali na to, že třiadvacetiletá modelka žije v Los Angeles a mezi exhibicionisty si už získala jméno. Před skandálem, který způsobila minulý týden v rakouském zimním středisku, na sebe strhla pozornost především v loňském finále fotbalové Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem. Na trávník v Madridu vyběhla polonahá v titěrných černých plavkách a sudí Skomina musel na chvíli zápas přerušit. O jejím vystoupení se pak mnozí fanoušci mluvili více než o vyvrcholení Champions League.

„Miluji pocit adrenalinu a chci dělat bláznivé věci," vyznala se tehdy. Dokonce prý od hráčů později dostávala koketní zprávy. Počet jejích sledovatelů raketově vzrostl, ale její touha po zviditelnění utrpěla tvrdou ránu, když jí Instagram o pár dní později účet zrušil a Wolanská navíc dostala pokutu přes 15 000 eur (v přepočtu zhruba 385 tisíc korun).

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Board game night at my cabin, you in? @fashionnova fashionnovapartner

Příspěvek sdílený Kinsey (@kinsey),Led 27, 2020 v 10:31 PST

Později však vyšlo najevo, že Wolanská je tentokrát ve skandálu na letošním finále NFL nevinně. Jako narušitelku Super Bowlu policie identifikovala Instagramovou modelku Kelly Kayovou.

Reklama