Hlavní obsah

Ze Sazka Areny se stává modrá O2 arena

PRAHA

Nejmodernější multifunkční hala v Česku, pražská Sazka Arena mění název i podobu. Na základě v pondělí podepsané pětileté nájemné smlouvy se z ní od března stane O2 Arena. Loga telefonní společnosti se objeví na třech střešních neonových bannerech a dojde k modrému nasvícení pláště budovy. Uzavřením kontraktu s majitelem a provozovatelem arény, společností Bestsport získala Telefónica O2 nejen právo používání oficiálního názvu O2 arena.

Foto: www.cz.o2.com

Budoucí podoba vysočanské arény

Článek

„Naše dlouhodobá sponzoringová strategie se zaměřuje na podporu hudby, kultury a sportu. Podepsání kontraktu o pronájmu arény je tedy pouze logickým vyústěním těchto aktivit. Získali jsme místo, které veškeré naše aktivity spojí a pomyslně zastřeší,“ uvedl generální ředitel společnosti Telefónica O2 Czech Republic Salvador Anglada.

„Podpisem smlouvy s novým generálním partnerem pokračujeme v realizaci našeho dlouhodobého podnikatelského záměru,“ přiznal Michal Krejcar, ředitel Bestsportu, dceřinné společnosti Sazky.

Telefónica také oznámila partnerství se společnosti Live Nation, které  zajišťuje participaci O2 na akcích, které bude v České republice Live Nation pořádat, včetně megakoncertů světových hvězd, neboť společnost zastupuje mj. Madonnu či skupiny Rolling Stones, U2 nebo Coldplay.

„Jsme rádi, že i díky nám budou mít fanoušci možnost vidět své idoly zblízka," uvedl Anglada s tím, že pětiletý kontrakt umožní zákazníkům O2 časem získat přednostně vstupenky v různých soutěžích a dalších akcích operátora.

Reklama