Hlavní obsah

Čtvrtého května začne Nestlé LifeInLine Tour 2008

PRAHA

Největší středoevropský seriál v in-line bruslení NESTLÉ LifeInline Tour 2008 se rozběhne 4. května v Hradci Králové. Celého seriálu, který se skládá ze 14 závodů v České a Slovenské republice, se mohou účastnit bruslaři z řad široké veřejnosti i profesionálové.

Článek

Závody na našem území jsou zařazeny do Českého poháru v půlmaratónu, prvenství budou obhajovat olympionička v short tracku Kateřina Novotná, z KSB Benátky nad Jizerou a Ondřej Suchý, člen týmu BZK Praha.

I letos připravili organizátoři pro účastníky široký program. V nabídce jsou volné bruslení, pět dětských závodů na třech tratích, štafeta tříčlenných kombinovaných týmů ve složení muž, žena a dítě do 11 let, Fitness Desítka pro hobíky i výkonnostní jezdce a na závěr pohárový závod v půlmaratonu, který má rovněž charakter open.

„Těší nás, že se NESTLÉ LifeInLine Tour stala během krátké doby nepřehlédnutelným fenoménem. Během pouhých tří let narostl počet účastníků o 521 procent, loni se bruslařských festivalů aktivně zúčastnilo přes pět tisíc lidí,“ uvedl v tiskové zprávě Martin Plecitý, šéf pořadatelského týmu.

Program NESTLÉ LifeInLine Tour 2008
30. 3. Bratislava, 4. 5. Hradec Králové, 25. 5. České Budějovice, 1. 6. Ostrava, 8. 6. Trebišov, 15. 6. Nitra, 22. 6. Praha (mistrovství ČR v maratónu), 29. 6. Otrokovice, 24. 8. Prievidza (mistrovství SR v půlmaratónu), 31. 8. Poprad, 7. 9. Brno, 14. 9. Plzeň, 21. 9. Opava, 28. 9. Pardubice

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články