Hlavní obsah

Roddick i bratři Bryanové se odhlásili ze Světového poháru

DÜSSELDORF

Z očekávaného hvězdného amerického výběru na Světovém poháru tenisových družstev zbyl jen James Blake. Na podnik v Düsseldorfu nedorazí Andy Roddick ani nejlepší deblisté světa Mike a Bob Bryanové. Oznámil to v pondělí kapitán amerického týmu pro Světový pohár John Roddick s tím, že do odpolední čtyřhry proti české dvojici Tomáš Berdych, Pavel Vízner nastoupí Blake a Wayne Odesnik.

Článek

Roddick kvůli problémům se zády minulý týden nehrál turnaj v Hamburku, ale ohlašoval, že nejpozději v úterý do Düsseldorfu na Světový pohár dorazí. Jeho problémy se však zatím nijak výrazně nezlepšily a potřebuje delší pauzu. Místo něj do Německa přijede jako náhradník Bobby Reynolds.

Dvojčata Bryanova postoupila v Hamburku až do finále a po nabitém programu posledních týdnů si stěžovala na bolesti kyčlí a ramen, takže před Roland Garros zvolila raději odpočinek.

To hraje do karet českým tenistům, kteří budou mít proti náhradníkům větší šance uspět v pondělní čtyřhře a získat první výhru do tabulky Červené skupiny. V ní svěřenci Jaroslava Navrátila na cestě za obhajobou finálové účasti ještě narazí na loňské vítěze z Argentiny a Švédy.

Reklama