Hlavní obsah

Kanaďan s českými kořeny Pavlicek uspěl na Malta Poker Tour

V uplynulém týdnu se v městě St.Julians na Maltě konala živá pokerová akce s názvem Malta Poker Tour, na níž se sjelo na 100 hráčů z celého světa, aby si mohli zahrát celkově o 300 000 Euro. Během několika dní byly uspořádány tři turnaje, které byly zpestřeny uvítacím večírkem. Vítězem jednoho ze tří turnajů byl Kanaďan s českými kořeny Tommy Pavlicek.

Článek

Hráči, kteří přicestovali na Maltu, byli již na letišti přivítáni členy týmu NoiQPoker, kterou celou akci pořádal a byli dopraveni do hotelu, odkud se večer vypravili do jen pár kroků vzdáleného klubu ve věži Portomaso. Hráči se skvěle bavili a v klubu vládla velice přátelská atmosféra, která byla všudypřítomná v průběhu celé akce.

Od poledních hodin se začínali v blízkosti kasina Portomaso scházet nedočkaví hráči a odpoledne vypukl první turnaj, ze kterého po urputném boji trvajícím třináct hodin nakonec vyšel vítězně Kanaďan s českými kořeny Tommy Pavlicek, jenž si odnesl 30 000 Euro a hřejivý pocit vítězství.

Druhý hrací den odstartoval jedenáct hodin po ukončení prvního turnaje a hráči si tedy nemohli dopřát příliš času na odpočinek. Ze druhého turnaje si nakonec odnesl vítězství Johan Jansson, který ve finále zvítězil nad Robinem Lacey.

Ze třetího hracího dne vyšel vítězně Tore Michaelsen, jenž v úplném závěru porazil Laceyho, který skončil těsně před prvním místem již podruhé v řadě. Lacey nemusel být smutný neboť získal v průběhu celé akce nejvíce bodů a byl odměněn náramkem Malta Poker Tour v hodnotě 3 500 Euro a vstup na příští březnový turnaj.

Reklama