Hlavní obsah

Šejkové chtěli uspořádat nejdražší boxerský duel, Tyson je proti

ABÚ ZABÍ

Bohatí šejkové z Abú Zabí přišli s nápadem uspořádat třetí klání někdejších boxerských titánů Evandera Holyfielda a Mika Tysona. Souboj těžkých vah se měl stát nejdražším duelem historie, přestože by v něm nešlo o žádný ze čtyř mistrovských pásů. Plánovaný říjnový duel, za nímž stojí finanční skupina Sulejmana Fahíma, ale Tyson zavrhl.

Článek

Prostřednictvím svých manažerů vše označil na fámy. "Jsou to jen drby, stejně jako ty, které minulý týden hovořily o mé svatbě s nějakou Angličankou. Skutečností je, že točím dokument Tyson, který vyjde 24. dubna, pracuji na knize a těším se na vydání nové hry Fight Night 4 od EA Sports," stojí v prohlášení.

Podle informací, které se objevily na stránkách deníku Arabian Business, byl souboj boxerských čtyřicátníků naplánován na předvečer Velké ceny formule jedna v Abú Zabí, která se pojede 1. listopadu.

Pod otevřeným nebem mělo show sledovat 25 000 diváků a boxeři by si přišli každý na 34 miliónů dolarů. Překonali by tak rekord ze svého předchozího souboje v roce 1997, kdy Holyfield obhájil titul mistra světa poté, co byl Tyson diskvalifikován za ukousnutí části jeho ucha.

Reklama