Hlavní obsah

Má zlato z MS i z olympiády! Teď ruská kráska rozvášnila fanoušky odvážnými snímky

Moskva/Praha

Zlatých medailí má na rozdávání. Na mistrovství světa triumfovala šestkrát, jednou i na olympijských hrách. Teď se ruská moderní gymnastka Anastasia Tatarevová postavila čelem další velké výzvě. Před časem zapózovala totiž fotografům v sexy oblečení a se speciální kolekci šperků. Na Instagramu pak vyzvala fanoušky, aby hlasovali, kde jí to sluší nejvíce. A odpovědi se jen hrnou.

Foto: Sport.cz

Ruská moderní gymnastka Anastasia Tatarevová dostala fanoušky odvážnými snímky do varu.

Článek

To je krása! Možná až fanouškům docházejí slova. Ruská moderní gymnastka dostala své příznivce do varu, když je vyzvala, aby ohodnotili její fotky ve sexy prádle. Dvaadvacetiletá elegantní závodnice navnadila jejich fantazii a nechala vyniknout krásu své štíhlé postavy v černém prádle, vše doplnila sadou šperků. Následně vyzvala fandy, aby vybrali nejhezčí ze čtyř hodně žhavých snímků.

„Jednička, dvojka, trojka nebo čtyřka?" napsala stroze Tatarevová. Výzva zabrala, odpovědi se začaly hrnout. Jen místo požadovaných čísel, sklízela často slova obdivu. „Krásné. Nemám slov," mohla si přečíst. Jak hlasování dopadlo ještě není známé, fanouškům je jasné pouze to, že se chce gymnastka dostat příští rok na olympijské hry v Tokiu a vybojovat tam další medaili.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

1,2,3 or 4? ⠀ Спасибо за такую нежность 🖤@sbleskomru 🖤 ⠀ By @summoning

Příspěvek sdílený Анастасия Татарева (@tatarchik_official),Čen 14, 2020 v 8:53 PDT

Reklama