Hlavní obsah

Někdejší futsalista Baníku tragicky zahynul, utopil se v jezeře

Obrovskou tragédií skončila dovolená futsalisty Vladimíra Mudríka. Někdejší hráč Baníku Ostrava a člen širšího kádru slovenské reprezentace se nedávno ve Švédsku utopil při plavání v jezeře, bylo mu 37 let. Smutnou informaci zveřejnila Mudríkova rodina.

Foto: Sport.cz

V dresu futsalového Baníku Ostrava Vladimír Mudrík (vlevo) a Jan Ferenc.

Článek

„Píše se nám to velice těžko, ale dnes se s vámi bohužel musíme podělit o velmi smutnou zprávu. Zemřel náš nedávný spoluhráč Vladimír Mudrík. Kdo jste jej znali, věnujte mu prosím tichou vzpomínku. Odpočívej v pokoji, kamaráde!" napsal na Facebook futsalový tým Baníku Ostrava, za který slovenský útočník nastupoval v letech 2015-2019.

Podle slovenských médií se Mudrík v mládežnických kategoriích věnoval fotbalu. Po odchodu do Česka kvůli studiu začal s futsalem. V něm se mu nakonec velmi dařilo. Svými výkony si řekl i o pozvánku do širšího kádru slovenské reprezentace.

Slovenský útočník se se svou ženou věnoval také charitě. V loňském roce ve spolupráci s Baníkem Ostrava pomáhal vybírat peníze pro dva nemocné chlapce z Čadce. Sám měl jednoho syna, příchod dalšího potomka se svou manželkou očekával.

„S nekonečnou bolestí v srdci vám bohužel musíme oznámit, že nás náhle opustil můj milovaný manžel, milující tatínek, bratr a syn Vlado... Prosím všechny, kteří Vlada poznali, aby mu věnovali krátkou vzpomínku nebo modlitbu. Je to pro nás všechny moc těžké," oznámila tragickou zprávu futsalistova manželka Petra.

Reklama

Související témata: