Hlavní obsah

V Praze se opět představí snookerová hvězda Ronnie O’Sullivan

Příznivci snookeru se mají na co těšit. V neděli 8. listopadu se totiž v TOP hotelu koná snookerová exhibice čtyř předních hráčů v čele s Ronnie O’Sullivanem. Spolu se světovou jedničkou Prahu navštíví Jimmy White, Ken Doherty a Barry Hawkins. Rozhodčím večera bude nizozemský profesionál Jan Verhaas.

Foto: e-snooker.cz

Ronnie O'Sullivan

Článek

V Praze se v rámci této tour, která postupně navštíví šest evropských měst, z nichž je Praha druhá, objeví trojnásobný mistr světa a úřadující světová jednička Ronnie O’Sullivan přezdívaný pro svou rychlou a útočnou hru Raketa. Nemenší hvězdou je Jimmy White, šestinásobný finalista mistrovství světa s přezdívkou Vichr.

Dalším v pořadí je mistr světa z roku 1997, „Miláček Dublinu“ Ken Doherty a posledním hráčem je několikanásobný semifinalista bodovaných turnajů „Jestřáb“ Barry Hawkins. Spolu s nimi přijede nejoblíbenější profesionální rozhodčí na okruhu a jediný nebritský sudí, který kdy rozhodoval finále mistrovství světa, Nizozemec Jan Verhaas přezdívaný pro své chování „James Bond“.

Čestným hostem bude Jarmila Kratochvílová

Spolu s ním bude na dodržování pravidel dohlížet česká snookerová hráčka, reprezentantka České republiky na mistrovství Evropy a také na německém turnaji Paul Hunter Classic Eva Poskočilová. Čestným hostem večera bude světová rekordmanka Jarmila Kratochvílová, která se ještě před akcí setká s Ronnie O’Sullivanem, který sám je nadšený a úspěšný běžec.

Před Prahou se Tour objeví v německém Hammu a následovat budou další evropská města jako Hamburg, Vídeň, Drážďany a Berlín.

Moderátorem večera bude komentátor české verze Eurosportu a bývalý desetibojař Štěpán Škorpil. Organizátorem akce je německá společnost Dragonstars. Lístky jsou k dispozici u společnosti Ticketportal a pohybují se od 630 po 6 850 korun.

Reklama