Hlavní obsah

Manželství tenistky Evertové s golfistou Normanem je v krizi

Manželství golfisty Grega Normana a legendární tenistky Chris Evertové je jen 15 měsíců po svatbě ve velké krizi. Manželé v prohlášení pro média prozradili, že žijí odděleně, ovšem zůstávají přáteli. Zda se chystají k rozvodu, však neuvedli

Článek

"Budeme i nadále přáteli a budeme jeden druhému podporovat rodiny," stojí v prohlášení manželů. "Nyní jen žádáme o soukromí," dodala dvojice, která ještě před třemi týdny vystupovala jako pár při návštěvě zápasů na tenisovém US Open.

Oznámení o rozchodu přišlo jen tři dny předtím, než Australan Norman jako kapitán povede tým Světa na golfovém turnaji Presidents Cup v San Francisku. V létě přitom v jednom z rozhovorů uvedl, že jeho manželství s Evertovou mu pomohlo znovu nastartovat kariéru.

Čtyřiapadesátiletá Američanka Evertová se za stejně starého Normana provdala v červenci loňského roku. Svatební obřad jednoho z nejúspěšnějších sportovních párů se konal na Bahamách.

Evertová má na kontě 18 grandslamových titulů, Norman dvakrát vyhrál golfový British Open.

Evertová má za sebou dvě nepovedená manželství s britským tenistou Johnem Lloydem a lyžařem Andy Millem, se kterým má tři syny. I Norman je již rozvedený. Před Evertovou byl 26 let ženatý s Laurou Andrassyovou.

Reklama

Související témata: