Hlavní obsah

Serena Williamsová šla do naha. Stud a šaty odhodily i další hvězdy

PRAHA

Příští pondělí se Serena Williamsová vrátí na tenisový trůn. Avšak mnohem větší pozornost na sebe staronová královna poutá již tento týden. V pátečním vydání amerického magazínu ESPN se totiž osmadvacetiletá Američanka ukáže zcela nahá. A nebude rozhodně sama. Kromě ní odhodili stud i slovenský hokejista Zdeno Chára nebo basketbalová hvězda NBA Dwight Howard.

Foto: repro ESPN Magazine

Odhalená Serena Williamsová

Článek

Americký sportovní magazín ESPN chce zvýšit svou prodejnost. A tak se rozhodl na trh přijít s rubrikou Těla, po kterých toužíme. V ní se představí téměř osmdesát sportovních hvězd, které odhodily šaty a nechaly se vyfotografovat zcela nahé.

Z těch nejznámějších sportovců se na lechtivých snímcích objeví staronová tenisová jednička Serena Williamsová, atletka Lolo Jonesová, basketbalová superstar NBA Dwight Howard, slovenský hokejista a v současnosti kapitán týmu Boston Bruins Zdeno Chára či slavný hráč amerického fotbalu Adrian Peterson.

Dwight Howardfoto: ESPN Magazine

Serena Williamsová sice pózuje zcela nahá, avšak tak, aby byly všechny její ženské křivky decentně zahaleny. Proč? Sama totiž se sebou není příliš spokojena.

"Někdy, když se na sebe podívám do zrcadla, říkám si, že bych měla zhubnout. Vím, že mám silnější stehna, a tak na sobě makám každý den v posilovně. Snad se výsledek jednou dostaví," přeje si  Williamsová. "Chci ostatním ženám ukázat, že při jakékoliv postavě mohou vypadat krásně," okomentovala osmadvacetiletá Američanka svůj úmysl vyfotit se v Evině rouše.

Reklama