Hlavní obsah

VIDEO: Jsi idiot, vzkázal boxerský obr Valujev užvaněnému rivalovi

LONDÝN

Škádlení britského boxera Davida Haye neudělalo na ruského obra Nikolaje Valujeva před listopadovým duelem příliš velký dojem. Označil Brita za idiota poté, co si z něj Haye v rámci propagace před soubojem tropil žerty a předvedl ho jako monstrózní hororovou postavičku v halloweenském převleku.

Článek

Prostořeký Haye, který se s velkým gustem pouští do skandálních kousků a rád se hrubě obouvá do svých soupeřů, si v jednom kuse utahuje z Valujevovy obrovité postavy a jeho osobní hygieny. Ostatně už dříve mu vzkázal, aby si oholil hrudník, protože při zápase nechce strkat nos do jeho mastných chlupů. Nazval ho také „nejhnusnějším člověkem, jakého kdy viděl“.

Před časem zase 29letý Haye popichoval bratry Vitalije a Vladimira Kličkovy, když vyrukoval s tričkem, na němž měl jeden z bratrského dua useknutou hlavu.

Valujev: Až se potkáme, nebude mu do řeči

Valujeva provokace z Hayeovy dílny nechávají celkem v klidu. Před duelem, který se odehraje 7. listopadu v německém Norimberku, na adresu svého soupeře jen suše poznamenal: „Je mi fuk, co říká nebo dělá. Nemohu ho brát vážně. Slyšel jsem o něm prvně právě v souvislosti s tím tričkem s Kličkovými a pomyslel jsem si jen: Bože, zase další idiot v boxu.“

Šestatřicetiletý ruský gigant doplnil, že Haye si může říkat, co chce. „Nic to ovšem nezmění na tom, že můj titul nezíská,“ prohlásil Valujev, kterého dosud nikdo nedokázal poslat k zemi.

Doplnil, že v tréninku zatím vše perfektně šlape a že bude na vzájemnou bitvu dokonale připraven. „Uvidíme, co bude Haye říkat po našem setkání v ringu. Pochybuji, že mu vůbec bude do řeči.“

Reklama

Související témata: