Hlavní obsah

Radši se nedívejte. Ruský silák ukázal následky děsivého zranění

Moskva/Praha

Děsivé zranění má své nepěkné následky, s nimiž se bude ruský powerlifter Alexandr Sedych potýkat ještě dlouho. Na Instagramu ukázal svá operovaná kolena, která si zlomil při powerlifitngovém evropském šampionátu během pokusu se 400 kg vážící činkou.

Foto: Sport.cz

Hororové zranění Alexandra Sedycha.

Článek

Ruskému silákovi nešťastný pokus s obrovskou vahou na ramenech vůbec nevyšel, když se s bolestivým křikem zřítil k zemi. Následoval okamžitý převoz do nemocnice, kde se podrobil šestihodinové operaci.

Nyní zveřejnil na svém instagramovém účtu obrázek s tím, v jakém stavu jeho kolena jsou. „Ti bázliví, ať se nedívají," doplnil varovným komentářem fotku.

Foto: Sport.cz

Kolena Alexandra Sedycha po operaci.

„Nechť je dnešek začátkem rekonvalescence. Po deseti dnech mi budou vyndány stehy a bude to už trochu snazší," napsal ruský sportovec, jenž na evropském šampionátu obhajoval titul.

Už dříve informoval o tom, co ho všechno v rámci zotavování čeká. „Hlavní je, že musím dva měsíce bez pohnutí ležet na posteli. Pak mě budou znovu učit chodit. Museli mi přišít i utržený quadriceps a obě kolena dávat dohromady," uvedl Sedych.

O tom, zda se plánuje vrátit ke kariéře v silovém trojboji, ale neinformoval.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články