Hlavní obsah

Otcem syna slavné gymnastky Kabajevové je prý samotný Putin

PRAHA/MOSKVA

Světový tisk se opět začal zabývat fámami ohledně údajného vztahu bývalé ruské gymnastky Aliny Kabajevové a ruského premiéra Vladimira Putina. O tom, že mezi oběma slavnými osobnostmi planou láskyplné vášně se psalo už v minulosti, nyní ovšem média přichází s dalším zajímavým zjištěním. Putin je prý otcem malého Dimitrije, který se měl Kabajevové narodit letos v květnu.

Foto: internet

Vladimir Putin a Alina Kabajevová

Článek

Tuto informaci dokonce přinesl ve svém úterním vydání i americký deník New York Post. Neopomněl při tom vyzdvihnout, že by se tak ruský premiér stal poprvé otcem syna, s legitimní manželkou Ludmilou má totiž "jen" dvě dcery. Spekuluje při tom, že případný svazek s Kabajevovou by mu mohl přihrát politické body, jelikož otec bývalé gymnastka je muslim. A těch v Rusku žije kolem 30 miliónů.

O vztahu Putina a Kabajevové a jejich údajné svatbě psal už před rokem ruský list Moskovskij Korrespondent, ovšem výsledkem fámy byl jen konec celých novin. Údajně proto, že Putin si všechny informace kolem své osoby a vyzdvihované "hrdinské" image úzkostlivě chrání a není radno jej v tomto směru napadat.

Dnes šestadvacetiletá Alina Kabajevová se během své sportovní kariéry stala jednou z nejúspěšnějších moderních gymnastek všech dob - byla olympijskou vítězkou a dalších 18 medailí vybojovala na mistrovstvích světa. Když v roce 2006 opustila svět sportu, byla televizní moderátorkou, zpěvačkou, a nakonec se vrhla do politiky. V současnosti je poslankyní Ruské dumy za stranu Jednotné Rusko, jejímž předsedou není nikdo jiný než Vladimir Putin.

Reklama

Související témata: