Hlavní obsah

Boxer Konečný nezaváhal a v našlapané Lucerně porazil Kisse

PRAHA

Profesionální boxer Lukáš Konečný ve středu splnil v přeplněném sále pražské Lucerny roli favorita a bez problémů na body porazil Maďara Attilu Kisse. V hlavním duelu Galavečera profesionálního boxu "Noci bojovníků" tak získal titul mezinárodního mistra České republiky organizace ČUBP (Česká unie boxerských profesionálů) ve střední váhové kategorii.

Článek

Jedenatřicetiletý Konečný nastoupil ke druhému zápasu v rozmezí dvou týdnů, a přestože si z předešlého souboje s Bělorusem Sergejem Chomickým odnesl poraněné rameno, v ringu dominoval od prvního kola. Člen německé stáje SES Boxing si připsal 42 výhru ve 45. profesionálním zápase.

Ve druhém titulovém duelu večera Luboš Šuda porazil Tomáše Mrázka a udržel si pás pro mezinárodního šampiona ČUBP polotěžké váhy. Šuda sice vyhrál jasně 3:0 na body, ale duel nebyl tak jednoznačný, jak se původně předpokládalo.

Mrázek byl ve čtvrtém kole trochu úzkostlivě počítán, v šestém kole však dokázal soupeře sám "poslat" na zem. K výhře mu to ale nakonec stejně nestačilo. "Musím se před Tomášem sklonit, byl super připravený. Můj trénink poslední dva roky nestojí za moc a Tomáš si možná zasloužil vyhrát. Je mi to skoro trapné, ale slibuju, že začnu trénovat a dám si s Tomášem odvetu," řekl Šuda po utkání.

Vyhrála i třetí z hlavních postav akce v Lucerně Roman Kracík, jenž na body porazil David Vicena.

Reklama