Hlavní obsah

Pála vlezl do ringu v dresu hokejové Sparty a zase vyhrál

Patnácté vítězství v řadě, celkově už šestadvacáté v profesionální kariéře, si o víkendu odškrtl boxer Ondřej Pála. Česká jednička v supertíze porazila v německém Cuxhavenu na body (78:74, 78:74 a 78:75) Američana Roberta Hawkinse. Ale pořádně se nadřela…

Článek

„Byl to určitě nejtěžší zápas za poslední dva roky,“ přiznala hvězda Médea Boxing Teamu. „Věděl jsem, že mě čeká těžký soupeř, ale stejně mě překvapil. Byl na tom výborně fyzicky, měl silný úder a bylo znát, že je zkušený. Přesně věděl, kdy uhnout, kdy se chytit, nebo kdy se na mě svými 110 kily zavěsit,“ popisoval Pála, který šel do ringu s touhou ukončit duel ještě před limitem.

„Maloval jsem si, že přijdu, zakřičím a on se podělá,“ vtipkoval český boxer. „Ale vážně: měl jsem v plánu ho trefovat a postupně zvyšovat tempo. Jenže se mi to moc nedařilo, celkově se svým výkonem nejsem spokojený. Povedla se mi snad jen nástupovka,“ dodal s úsměvem.

Pála totiž trochu změnil předzápasový rituál, do ringu tentokrát vkročil v dresu hokejové Sparty. „Spartě fandím a chtěl jsem jí poděkovat za to, že nedávno v derby porazila Slavii 4:1,“ vysvětloval.

Další zápas by Ondřej Pála měl boxovat v březnu.

Reklama