Hlavní obsah

Maročan Hari obhájil v Praze titul v zápasnickém seriálu

Marocký zápasník Badr Hari dnes v Praze obhájil titul mistra světa těžké váhy seriálu It's Showtime. Svého protivníka Tunisana Murada Búzídího knokautoval ve druhém kole. Česká premiéra projektu, který konkuruje známější sérii K-1, přilákala do vysočanské O2 Areny zhruba čtyři tisícovky diváků.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Badr Hari (vpravo) sráží Mourada Bouzidiho v zápase o mistra světa na turnaji bojových sportů It's showtime v pražské O2 Areně.

Článek

Pětadvacetiletý Hari platí za jednu z největších osobností světa bojových sportů a potvrdil to i v Praze. Od začátku byl aktivnější a během druhého kola zápas ukončil ještě před časovým limitem. Souboj s ambiciózním Búzídím byl navíc duelem dvou velmi podobných bijců - oba narození jen dva týdny po sobě, oba v Amsterodamu, oba s nizozemským občanstvím.

S napětím byl sledovaný i zájem diváků. Organizátoři nakonec napočítali podle předběžného odhadu zhruba čtyři tisíce diváků, tedy zhruba polovinu nabízené kapacity. "Je to zhruba polovina, ale ti, co přišli, byli vynikající," pochvaloval si Kryštof Šabacký z pořádající agentury.

Reklama

Související témata: