Hlavní obsah

VIDEO: Ty vole, co děláš, kreténe, láteří Sáblíková za volantem

PRAHA

Kdo by to do ní řekl... Čerstvá dvojnásobná olympijská vítězka Martina Sáblíková je náruživou řidičkou. A nejen to. Když jí někdo vjede do cesty, začne za volantem nadávat jako pověstný dlaždič. Podívejte se sami, jaký nečekaný objev učinila při natáčení profilu české rychlobruslařky nizozemská veřejnoprávní televize NOS.

Foto: Petr Horník, Právo

Martina Sáblíková umí být ostrá jako břitva...

Článek

Po čertech rychlá je na dlouhých bruslařských nožích. A pořádně rychlá umí být drobná dvaadvacetiletá Martina Sáblíková také za volantem. Alespoň loni v létě předvedla pěkně ostrý odpich, když o ní nizozemská televize NOS natáčela profil.

Jenže vzápětí českou rychlobruslařku ohrozil nepozorný řidič, který jí na křižovatce nedal přednost a málem způsobil srážku. Televizní štáb se pak nestačil divit, jaká slova se na piráta silnic začala linout z úst navenek ostýchavé sportovkyně.

„Ty vole, co děláš, kreténe? Vždyť jsem měla přednost, vole. Bych ho zabila, vole. Je na palici ne?“ zanadávala si Sáblíková jako špaček a svoji zlost doložila razantním troubením.

Ruku na srdce, podobně by asi zareagovala většina řidičů. Přesto je dobré vědět, že s královnou rychlosti není žádná legrace jak na ledovém oválu, tak na silnici...

Reklama