Hlavní obsah

Valujev uslyšel. Být nevolníkem strachu, je nejhorší otroctví, vzkázal mu Kličko

Na boxerské rukavice sedá prach. Místo pěstí si dávají háky a direkty přes média. To je jediný zápas, který spolu nyní vedou. Boj mezi Vitalijem Kličkem a Nikolajem Valujevem je ve hvězdách. Údajně dohodnutý duel na září v Německu za 1,5 miliónu možná vyšumí do ztracena.

Článek

„Na zápas se těšily milióny fanoušků. Jsou unaveni, když sledují, že se dospělý člověk chová jako malé dítě. Nikolaji, přestaň se bát. Být nevolníkem strachu, je nejhorší otroctví. Udělal jsem vše, aby se zápas uskutečnil,“ pronesl Vitalij Kličko ve videu věnovanému soupeři, který má přezdívku Bestie z Východu.

Reakce obrovitého „Medvěda“ na sebe nenechala dlouho čekat. „Je to směšné. Jsme s Kličkem dohodnutí, přijal jsem podmínky a „ubohých" 1,5 miliónů dolarů,“ citovala SportArena 224 centimetrů narostlého boxera.

Co tedy dále? Podle ruské Gazety má Kličko v sobotu dorazit do Petrohradu, do Valujevova rodiště. Má dorazit boxer, který se před pár dny postavil do čela ukrajinské politické strany, který má nyní nový název - UDAR Vitalije Klička. Ve městě, které založil car Petr Veliký, má dojít k setkání obou kohoutů. V úvahu připadá dohoda z očí do očí. Bez manažerů a médií. Pak snad už jen ring, šestnáct provazů a setření prachu z rukavic.

Reklama