Hlavní obsah

Tyson, říjnová hvězda Prahy. To je také charita, VIP večeře, TV show a historie

PRAHA

Jedenáct týdnů. Taková doba dělí boxerskou legendu Mika Tysona od návštěvy Prahy. Přesto už dnes je znám jeho program. Hodinový harmonogram je na světě. Kdy bude natáčet televizní show, kdy usedne ke slavnostní večeři, kdy proběhne charitativní aukce, kdy navštíví nemocnici, kdy si prohlédne pražské pamětihodnosti. Zkrátka akce, která se nekoná každý den.

Mike Tyson

Článek

„My se s Mikem známe už dlouho, on je můj dobrý kamarád. On má rád historii, proto zavítá do Prahy. Věřte, že je to zajímavý člověk,“ říká jeden z promotérů European Tour 2010 Rey Karpf ze společnosti Brokerspol s.r.o.

Čtyřiačtyřicetiletý Tyson přiletí do Česka v úterý 19. října a odletí 24. října v neděli. V pátek 22. října proběhne galavečer na Žofíně, kde bude také hrát živá kubánská hudba, proběhne koncert, dále charitativní aukce pro Dětskou nemocnici v Motole a Nadační fond manželů Livie a Václava Klusových.

„Jsem nadšený, že přijedu do Prahy. Bylo mi řečeno, že zde jsou jedny z nejstarších hodin na světě. Rád bych navštívil slavné památky. Těším se na všechny v říjnu, mír s vámi,“ napsal Tyson v dopise, kde se podepsal jako bývalý nesporný světový šampión těžké váhy Mike Tyson.

Ten v současnosti žije v Las Vegas a svůj život hodnotí slovy: „Moc brzy jsem zestárnul a moc brzy zmoudřel. V ringu jsem byl borec a v životě loser! Ale abych pravdu řekl, nikdy jsem nevěřil, že se vůbec dožiju čtyřicítky."

Program Mike Tysona v Praze
19. říjen Příjezd Tysona do Prahy
20. říjen Prohlídka města, natáčení TV Show a večeře s VIP hosty.
21. říjen Návštěva v Dětské nemocnici Motol, sponzorská jednání.
22. říjen Oběd s hosty. Galavečer - Mike Tyson European Tour 2010. Mike Tyson After Party.
23. říjen Předání výtěžku Charitativní aukce Dětské nemocnici Motol, sponzorská setkání.
24. říjen Odjezd z Prahy

Reklama

Související témata: