Hlavní obsah

Boxerská blamáž: Mike Tyson do Prahy nepřijede! Nedostal peníze

PRAHA

Velký příjezd sportovní ikony se nekoná. Mike Tyson do Prahy nepřiletí. Jeho charitativní turné, které mělo začít v úterý, bylo z rychlostí blesku zrušeno. Velký Mike rozdával tvrdé rány v ringu, teď přišlo nečekané k.o. Ne ale od něj. K zemi celou akci v Praze poslali promotéři. Ostuda, blamáž, zklamání, trapas. Proč? Protože nejsou peníze. Jak jinak.

Článek

„Mike do Prahy nepřijede, je mi to líto. Bohužel jsme se dostali do situace, že lístky, které jsme prodávali byly na zdejší trh příliš drahé. Nepodařilo se nám prodat tolik vstupenek, abychom mohli uhradit náklady. Omlouvám se českému obecenstvu,“ řekl dnes večer na rychlo svolané tiskové konferenci promotér Rey Karpf.

Připravovaná návštěva, kde všechny akce byly těžce zpoplatněny, není. Akce za milióny zmizela jak pára nad hrncem. Trénink s Tysonem za padesát tisíc, účast na galavečeru, to byly další desetitisíce. A soukromá večeře? Tam šlo o milióny. Dnes zbyla jen pachuť a ostuda promotérů. „Je mi to líto, ale nedostal jsem slíbené peníze, proto nepřijedu za fanoušky, jak jsem slíbil. Pokud bych finanční poplatek dostal, přijel bych. Promotéři mě zklamali, toto se mi ještě nikdy nestalo,“ vzkázal přes telefon Tyson z Las Vegas.

Mike Tyson (vlevo) a promotér Rey Karpffoto: archiv Reye Karpfa 

Dva měsíce se fanoušci těšili, teď nemají nic. „ Mike je zklamán, promotéři neposlali finance,“ potvrdil informaci Tysonův manažer Carl Holness. "Cítil jsem, že to dopadne špatně, takový humbuk. Nakonec z toho nic není. Těšil jsem se, že vydražíme obraz pro dětskou onkologii," byl smutný Rostislav Osička, legenda českého boxu.

Vše se zbortilo jak domeček z karet dnes okolo poledne. Stačí se podívat na hurá akci s tiskovou konferencí po příletu Tysona, která byla naplánována pro média. Až do neděle platila informace, že bude ve středu. V pondělí ráno poslala PR manažerka Eva Čerešňáková e-mail, že se setkání přesouvá na úterý. Ještě v pondělí v 17.18 hodin přišel další e-mail.

Myslím, že to byla od začátku bouda, řekl český boxer Lukáš Konečný 

„Vzhledem k nečekané změně příletu a celkové změně programu MIKA TYSONA v Praze svoláváme ještě dnes, 18. 10. 2010 tiskovou konferenci, která se uskuteční v 19.00,“ zněla zpráva. V tu chvíli člověka napadne. Taková akce a Tyson by neměl rezervovanou letenku?

Sport.cz měl ještě před oficiálním zrušením informace, že tohle dobře nedopadne. Stalo se. „Myslím si, že to byla od začátku bouda,“ dodal nejlepší český profesionální boxer Lukáš Konečný. A čeští fanoušci? Škoda mluvit.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články