Hlavní obsah

VIDEO: Zemanova Foggia dostala skandální gól po úmyslné ruce protihráče

Český fotbalový trenér Zdeněk Zeman se musel ve třetí italské lize vyrovnat s velkou křivdou, která postihla jeho tým. Foggia v nedělním utkání prohrála doma s Cosenzou 1:2 i vinou gólu hostujícího Raffaela Biancolina. Ten rukou vyrazil brankáři míč z rukavic a následně dorazil balón do prázdné branky. Rozhodčí incident neviděl a gól uznal.

Foto: milanotoday.way-nifty.com

Fotbalový kouč Zdeněk Zeman zažil nespravedlnost na lavičce třetiligového týmu.

Článek

Běžela jedenáctá minuta a brankář Foggie Simone Santarelli bez problémů stáhl ze vzduchu centrovaný míč a chystal se rozehrát. V tu chvíli k němu přiběhl Biancolina, vyrazil mu míč z rukou a skóroval. Rozhodčí Amerigo Aloisi byl v tu chvíli k brance zády, ani jeho asistenti nic neviděli. Rozhodující tak byl míč v brance a gól byl uznán.

Biancolino ve druhé půli přidal druhý gól a Cosenza vyhrála 2:1. Poskočila tak na čtvrté místo tabulky, naopak Foggia, která má nejlepší útok, ale i nejhorší obranu v soutěži, klesla na deváté.

"Naneštěstí rozhodčí je součást hry a musíme přijmout jeho rozhodnutí. Je ale napováženou, že ani jeden z rozhodčích nic neviděl. S výkonem týmu jsem spokojený, ale výsledek bohužel někdy nezávisí jen na tom, co si uhrajeme na hřišti," prohlásil po zápase Zeman.

Reklama