Hlavní obsah

Evropský poker znovu v Praze: prestiž a milióny

PRAHA

Po roce se Praha opět dočkala jedné z největších pokerových událostí v Evropě. Šestá zastávka Evropské pokerové tour (EPT) je od neděle k vidění v hotelu Hilton. Na programu je 16 turnajů. Loňský titul bude obhajovat z hlavního turnaje Main Event český hráč Jan Škampa. Mimo něj bude o umístění bojovat se zahraničními esy také dalších čtrnáct domácích profesionálů.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Domovem pokerové tour v Praze je hotel Hilton.

Článek

Díky kapacitě turnaje, která bude letos pro turnaj Main Event údajně až 700 míst, se turnaj stane nejdražší organizovanou pokerovou akcí v České republice. Vloni se hlavního turnaje Main Event zúčastnilo 586 borců z celého světa. Vítězem se stal český profesionální hráč Jan Škampa (více zde).

Kromě Škampy by v turnaji neměli chybět také další Češi: Jan Bezpalec, Ondřej Fidrmuc, Josef Guláš, Jiří Halouzka, Jiří Holík, Martin Hrubý, David Huspeka, Martin Kabrhel, Filip Nechanský, Matyáš Poloch, Martin Provazník, Martin Stazsko, Miroslav Šíma, Ondřej Vinklárek.

Praha hostí Evropskou pokerovou tour již počtrvté. V letošní sedmé sezóně se tak jedná po Tallinu, Vilamouře, Londýně, Vídni a Barceloně o šesté dostaveníčko profesionálních pokerových hráčů. Na rozdíl od loňského turnaje nedochází ke kolizi s žádnou další větší pokerovou akcí, takže se očekává hojná účast a skvělá předvánoční atmosféra.

Všechny turnaje včetně finálového stolu Main Event, který začne v sobotu 18. prosince ve 12 hodin, jsou přístupné od neděle široké veřejnosti v pražském hotelu Hilton.

Reklama

Související témata: