Hlavní obsah

České sportovní hvězdy oslaví Silvestr ve Špindlerově Mlýně

ŠPINDLERŮV MLÝN

Výkvět českého sjezdového lyžování, ale také plno zábavy přinese ve čtvrtek předsilvestrovská show ve Špindlerově Mlýně, která se v různých podobách koná již od roku 1993. Zábavu na lyžích i mezi brankami si stejně jako v minulých letech neodepře ani oštěpařka Barbora Špotáková.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Hlavní hvězdou show ve Špindlerově mlýně bude Ondřej Bank

Článek

Hlavním lákadlem kulturní a společenské zábavy ve Svatém Petru bude paralelní slalom družstev, který se pojede ve stejném formátu jako při finále loňského Světového poháru, který český tým v Garmisch-Partenkirchenu senzačně vyhrál. Jako trénink na stejnou soutěž na únorové mistrovství světa tak exhibici může pojmout česká sjezdařská elita včetně aktuálně jednoho z nejlepších lyžařů světa Ondřeje Banka.

Start ve slalomu ale přislíbili také další špičkoví čeští sjezdaři Kryštof Krýzl, Filip Trejbal, Petr Záhrobský, Adam Zika, Klára Křížová či Lucie Hrstková-Pešánová, členka vítězného českého kvarteta z posledního finále Světového poháru, která už ukončila reprezentační kariéru.

V doprovodném programu bude i sprint v běhu na lyžích, kterého se zúčastní s výjimkou aktérů Tour de Ski přední čeští běžkaři, ale také slalomáři i Špotáková. Celý den bude navíc ve Špindlerově Mlýně probíhat testování lyží, ochutnávky, módní přehlídky, hudební vystoupení či jízdy lyžařských demo-týmů.

Reklama