Hlavní obsah

Boxerský show trénink v obchodním domě. Konečný se ukáže před obhajobou

PRAHA

Druhá obhajoba, ale první povinná. Další prokázání své evropské vlády má před sebou profesionální boxer Lukáš Konečný. V pátek se v Ústí nad Labem postaví do ringu a svede boj o pás mistra Evropy a Interkontinentální titul WBO v lehké střední váze proti Francouzi Husseinu Bayramovi. „Cítím se suprově,“ řekl pro Sport.cz český boxer.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Boxer Lukáš Konečný zasazuje úder Arménu Petrosjanovi.

Článek

Ještě než všichni bojovníci a bojovnice vstoupí mezi provazy, představí se v úterý fanouškům při otevřeném tréninku v Ústí nad Labem. S Konečným a Bayramem si v obchodním centru zatrénují i Němka Christina Hamerová a Maria Lindbergová ze Švédska. Ty se 27. května v Zlatopramen Aréně utkají o titul mistryně světa ve střední váze.

„Chceme fanouškům ukázat naši rychlost, sílu. Všichni předvedou něco ze svých tréninků. I tímto chceme zvýšit popularitu boxu,“ pověděl Konečný. Volně přístupný bude i oficiální vážení před galavečerem. To proběhne ve čtvrtek na stejném místě jako otevřený trénink.

Boxer Lukáš Konečný s mistrovským pásem. foto: ČTK/Stanislav Peška

Na boxerský večer je připraveno sedm duelů. K vidění bude i debutující bývalý reprezentant Štěpán Horváth. Další duel žen se uskuteční mezi Češkou Arletou Krausovou a Evou Henešovou ze Slovenska. Vrcholem bude ale souboj Konečný vs. Bayram.

„Fakt se cítím v pohodě, i váha je v pořádku. Jediné, co musí vydržet, je nos, ten se nesmí roztrhnout,“ poodkryl menší problém Konečný, ke kterému přišel před měsícem. Vstupenky v cenách od 200 korun si fanoušci mohou koupit v předprodejních sítích Ticketstream.

Boxeři v akci
Otevřený show trénink
Trénink pro veřejnost za účasti všech hlavních hvězd večera (Konečný, Bayram, Hamerová, Lindbergová) proběhne v úterý 24.5. v obchodním centru Fórum, Ústí nad Labem, Bílinská 6 od 17:00 hodin
Oficiální vážení
Veřejně přístupná akce, kde proběhne oficiální vážení všech aktérů boxerského galavečera - 26.5. od 15:00 v obchodním centru Fórum.
(zdroj: www.profiboxing.cz)

Reklama