Hlavní obsah

VIDEO: Argentinská StarDance, aneb „Zvíře“ Mike Tyson na tanečním parketu

PRAHA

V ringu dokázal roztančit své pěsti a fanoušci šíleli. Ale bývalý legendární boxer Mike Tyson se nebojí ani tanečního parketu. Argentinská verze StarDance zažila pozoruhodný okamžik. Diváci při soutěži, kterou u nás uvádí Marek Eben a Tereza Kostková, zhlédli Tysona a jeho manželku při salse.

Foto: Petr Hlouše, Právo

Mike Tyson (uprostřed) v Praze.

Článek

Pár lusknutí prsty, tleskání do rytmu písně Bobbyho Browna a čtyřiačtyřicetiletý Tyson rozpohyboval své tělo navlečené do černých kalhot, vesty a bílé košile, které nechyběla ležérní rozhalenka.

Bývalý boxerský šampión se vyloženě bavil a s manželkou Lakihou Spicerovou  předváděl na parketu finesy salsy, kterou nadchl publikum. Pravda, hodně vzdálené pohyby od těch v ringu. Tam býval rodák z Brooklynu neúprosný a budil strach, teď se ukázal v jiné roli. Ale ne poprvé. Loni se v podobném pořadu předvedl i v Itálii.

Tyson v březnu pobýval pár dní také v Praze, kde byl jako hlavní hvězda galavečeru Heroes Gate 3. Nyní zavítal zase na svých cestách po světě do Argentiny. V Česku předával cenu, v Argentině tančil.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články