Hlavní obsah

VIDEO: K.O. kolenem do obličeje, český bojovník poslal Rusa k zemi

PRAHA

Přesný a tvrdý úder kolenem ukončil hlavní bitvu na víkendovém mezinárodním mítinku bojových sportů v Bratislavě. Na turnaji Ben Lee Cup II sehrál titulní roli český vyslanec Tomáš Hron, který poslal k zemi Šamila Abasova z Ruska. K.O. ve druhém kole bylo na světě, což fanoušci ocenili bouřlivým aplausem.

Tomáš Hron porazil Šamila Abasova v Bratislavě

Článek

Český mistr v thaiboxu a absolvent sportovní fakulty brněnské Masarykovy univerzity nasadil rozhodující úder už ve 2. kole, soupeř byl poté počítán, byl konec. Tři kola po třech minutách nemuseli borci nad pětadevadesát kilogramů absolvovat.

„Zápas dopadl dobře a podařilo se mi vyhrát k.o. Žádné zranění nemám, takže vzhůru do Prahy na další fight. Chci poděkovat všem, kteří fandili a dorazili se podívat, atmosféra byla zase výborná. Moc si toho vážím, že mám takovou podporu,“ naspal na Tomáš Hron na svých webových stránkách.

Čerstvý devětadvacetiletý a dvoumetrový vítěz z Bratislavy je svěřencem trenéra Karla Kaisra. Zápasník, který je také chovatelem hadů, se představí 30. června v ukázkovém boji v Praze, soupeře mu pražští organizátoři vybírají.

Reklama

Související témata: