Hlavní obsah

Haye opět proti Kličkovi? Velkohubého boxera lámou k návratu

LONDÝN

Britský boxer David Haye je muž rozporuplných gest a činů. Soupeře nikdy nešetřil nejen v ringu, miloval slovní provokace a podařilo se mu rozzuřit i bohorovné vládce ringu bratry Kličkovy. Teď překvapil boxerské fanoušky zvažovaným comebackem, přitom svůj odchod z ringu oznámil teprve před 37 dny. Stačilo ale říct kouzelné slůvko "Kličko", na to Haye zabírá...

Foto: Goran Tomasevic , Reuters

Uvidí v ringu takhle zblízka Davida Haye i Vitalij Kličko?

Článek

Někdejší světový šampión organizace WBA v těžké váze totiž začal měnit názor právě poté, co s ním začala vyjednávat manažerská firma stojící za Vitalijem Kličkem, který drží pás organizace WBC. Kličkovi manažeři věří, že se jim podaří Haye umluvit k „mega utkání“ v Německu, napsal britský deník The Sun. Odehrál by se v düsseldorfské Esprit Areně nejspíš na počátku března.

„Haye je jedním z možných soupeřů pro nejbližší zápas Vitalije,“ citoval deník Kličkova manažera Bernda Boenta. Jméno „Kličko“ ale na Haye bezpečně funguje, Brit se několikrát nechal slyšet, že jedině souboj s někým z bratrů Kličkových by ho dokázal dostat zpět do ringu.

Právě s Vladimírem Kličkem přitom v červenci prohrál v Hamburgu na body. Tenhle zápas sledovali fanoušci ve 41 zemích, Vladimír Kličko díky němu vydělal 8 miliónů liber, v přepočtu zhruba 240 miliónů korun. Teď by si na své chtěl přijít i starší bratr Vitalij.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články