Hlavní obsah

VIDEO: Kličkové naučí za čtvrt miliardy zpívat legendárního Rockyho v muzikálu

PRAHA

Legendární Rocky jako muzikál? Už tomu tak bude. Navíc s koproducenty bratry Kličkovými. Spojení světových boxerů a herce Sylvestra Stalloneho se stalo na začátku tohoto týdne oficiální. Umělecký kus má mít premiéru v listopadu 2012 v Hamburku. Poté se má ukázat po celém světě. To vše jako dílo za 15 miliónů dolarů, v přepočtu na koruny za 285 miliónů.

Rockyho trénink v šestém filmovém dílu

Článek

Šestidílná boxerská série zasáhla milióny diváků na všech kontinentech. Zajímavé bude, jak si tvůrci poradí s některými scénami, při kterých se určitě zpívat moc nedá. Po Hamburku 2012 se má muzikál představit také na slavné Broadwayi.

Rocky Balboa a jeho sága vznikla v letech 1976 až 2006. Film získal tři Oscary. Dosáhl i na Zlatý glóbus. Po pětatřiceti letech od debutu se Stallone v pondělí sešel v Kolíně nad Rýnem s ukrajinskými bratry a oficiálně oznámili datum premiéry muzikálu.

První díl Rockyho byl natočen přibližně za milión dolarů, ale jeho úspěch byl tak velký, že za necelý měsíc dokázal vydělat 117 miliónů dolarů. Po tomto trháku se Stallone objevil v dalších pěti dílech a stal se filmovou hvězdou. Přitom vše začalo jako příběh dosluhujícího boxera v chudinské čtvrti Philadelphie.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články